Den Bosch, Restaurants

Creme – Den Bosch

Voor mij op het moment de de creme de la creme van Den Bosch. Dit is de ultieme stek om te ontijten, lunchen een koffietje te drinken of gewoon even goed te werken onder het genot van een stukje taart. Of je nu aan een knusse tafel gaat zitten lekker neerploft op de bank of aan een lange tafel aan het werk gaat, bij creme zit je heerlijk.

IMG_7160image1(1)

 

Hier kan ik nou echt van genieten, met de lekkerste superfood smooties en Birchermuesli heb ik een heerlijk ontbijt op waarmee ik er de hele ochtend tegen aan kan. Ook voor de lunch hebben ze een super leuk concept: Samen genieten van lunch gerechten. Je besteld dus een aantal gerechten en die worden in het midden van de tafel gezet en smullen maaaar!!!

 

 

Snellestraat 47
5211 EM ´s-Hertogenbosch

073 73 70 242

Brussel

Peck 47 – Brussel

Altijd lekker om even een weekendje weg te gaan naar een andere stad. De vrije weekenden zijn voor mij schaars maar mocht ik dan een dagje vrij zijn, noem ik dat gewoon mijn weekend! Dit keer ging de trip naar Brussel. Nadat we de auto geparkeerd hadden en 100 wafel tentjes gepasseerd hadden(die je overigens zeker niet allemaal voorbij moet lopen!) liepen we al vrij snel tegen deze lunch tent aan. Een super leuk klein tentje waar je een tafeltje kan uitzoeken of lekker kan neerploffen in de bank.
IMG_6100
Met een uitgebreide brunch en lunch kaart vindt iedereen hier wel wat lekkers. Of je nou lekker zin hebt in een gepocheerd ei met bacon of zalm , een sandwich koud of gegrild of een gezonde salade je vindt hier zeker wat lekkers.Ik heb zelf gekozen voor de quinoa met zomerse groenten (zeker een aanrader) en daarbij een juice met Wortel, appel en gember. Yummieeee!!!

 

 Rue du Marché aux Poulets 47

1000 Bruxelles, Belgium

Den Bosch, Restaurants

NomNom – Den Bosch

Lidewij Welten NomNom Den Bosch 1

Zit er pas net maar ben nu al een fan. Het is een super leuk knus tentje met heerlijke verse gerechten en een wisselende kaart. Ook voor de bio-fans is er genoeg keuze. Met weekspecials op de menukaart is iedere keer dat je binnen gaat een verassing. Je kan hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Slowjuices, yoghurt met fruit of ga je liever lunchen met een lekker soepje of de wisselende risotto? Hoe dan ook je zal er zeker lekker eten!

Lidewij Welten NomNom Den Bosch 2

 

Is je vriend niet echt een fan van healthy juices dan zijn er ook genoeg verschillende biersoorten om ook hem happy te maken. Mocht dan eindelijk het zonnetje weer schijnen wees dan gerust, bij NomNom kan je ook genieten op het terras in de zon!

 

Ps. Probeer de carrot cake!!!! #loveit #addict
NomNom
Postelstraat 79
Den Bosch